⊰ ♥⊱ Info`s ⊰ ♥⊱

Opvullen:
-Afhankelijk van de groei van de nagels en de afmeting van het nagelbed zullen de nagels een maal in 3 a 4 weken moeten worden behandeld !
Bij opvulen word een groot gedeelte van hat materiaal weg gefreesd en een nieuwe materiaal aangebracht, de lengte en eventuele reparaties uitgevoerd.

French manicure:
-U kunt kiezen voor de french klassik (wit randje) of color (kleur of glitter randje).

Color nagels:
-Dit zijn nagels die gekleurd zijn met acryl, gel of glitter`s.

Versteviging van de natuurlijke nagels:
-Heeft u van uzelf mooie lange nagels maar je wilt niet dat die breekt dan kan je die met gel verstevigen.
Gel vormt een laagje over u natuurlijke nagel waardoor breken of splijten GEEN kans krijgt.

Nagelverlenging:
-Is voor de nagel die niet sterk zijn, heben oneffenheden in de nagels, scheuren en breken snel en voor onregelmatige lengtes van u natuurlijke nagels.Deze nagels worden verlengd met  een sjabloon en acryl.

Sjabloon:
-Het sjabloon wordt een vorm tegen de nagels aangezet deze techniek wordt vanuit u eigen nagel verlengd.

Manicure:
Manicure gebruiken mannen en vrouwen die willen mooiere nagels te hebben. De behandeling bestaat niet alleen van lakken, maar ook een aanpassing van de huid en de nagelplaat voeden.

Gel-Lak:
Gel-Lak is een recente innovatie speciaal voor iedereen die weinig tijd heeft maar wil well moie ,verzorgde en in kleur of french nagels.
Belangrijke eigenschap is dat de gel-lak zo alls de nam al zegt is dun als een nagellak maar op basis van een gel en zo kan er ook op de natuurlijke nagel gedragen worden.De gel-lak verstevigd de naturlijke nagel en moet tusen de 2-3 weken nabehandelt worden.Doordat de gel-lak zo dun is als een nagellak en in vorm van een gel heb je geen afbladeren  en langer plezier er van.

Paraffine bad behandeling.

Een paraffine behandeling is een extra verzorgend masker en een aangename en intensieve behandeling voor ruwe , droge en gebasterde handen.
De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de handen weer soepel. Zelfs de droge huid word zacht en elastisch.
Een paraffine behandeling stimuleerd de doorbloeding, tevens kan het wat verlichting geven aan pijnlijke spieren en gewrichten zoals bij reuma en artritis. Nadat de handen zijn ingesmeerd met een voedende creme, worden ze neer gelegd in het paraffine bad waardoor er een waslaag op de hand ontstaat. Om de warmte goed te kunnen houden, worden de handen ingepakt en laten we de handen zo 20 tot 30 min. intrekken met paraffine..
Door de warmte gaan uw porieen open staan, waardoor de afvalstoffen in de huid afgevoerd worden en de werkzame stoffen van de creme in de handen blijft. Na deze behandeling voelen de handen zeer aangenaam en zacht aan.


Wimper Permanent.

Voor sprekende ogen… Mooie gekrulde wimpers zorgen voor een open blik die de ogen optisch aanzienlijk groter laten lijken, zelfs bij korte wimpers. Wimperpermanent voor wekenlang mooi gekrulde wimpers. Het permanent blijft 5 tot 7 weken zitten. Korte of lange wimpers, voor elke lengte is er een passende wimperclip. Deze revolutionaire en supersnelle Wimperpermanent-methode zorgt na slechts één behandeling van 30-45 minuten, gedurende meerdere weken voor opvallend perfect gekrulde wimpers. Dit alles zónder rollers, lijm of schildjes. Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden.
Door de behandeling lijken de ogen mooier en opener.


BalbCare Manicure.

Wat is BalbCare ?
BalbCare is een paar handschoenen van polyethyleen. Het is een voedend product van hoge kwaliteit, bijgevoegd een pincet voor eenmalig gebruik en een houtje van de sinaasappelboom.
Dit product heef enorm veel succes in Brazilie ,Australie en de VS en heeft al miljoenen tevreden klanten geworven.
Het word in Brazilie vervaardigd op de basis van unieke bestanddelen van de hoogste kwaliteit, onder toezicht van de best gekwalificeerde experts op het gebied van de dermatologie.

BalbCare bevat een hoogwaardig voedend preparaat met 7 actieve bestanddelen voor mooie handen en nagels in een product. Deze innovatieve formule bavat :

- extract van de theeboom met schimmelwerende eigenschappen,
- een bestanddeel dat de velletjes zacht maakt,
- kalk die natuurlijke nagels versterkt en de groei stimuleert,
- polimer R236 ontwikkeld door het Balpharm laboratorium,die de perfecte basis is voor alle soorten nagellak,
- allantoïne oftewel natuurlijke ontstekingsremmend en exfoliatief bestanddeel,
- extract uit de hamamelis, det als natuurlijk verzachtend en rustgevend bestanddeel wordt beschouwd.


Met versteviging, opvullen, nagelverlenging ,manicure en gel-lak is een French Manicure en Nailart mogelijk.